Dagmar

Förlåt, men det har varit väldigt mycket i mitt liv nu ett tag, mest negativa saker men det börjar ordna sej.
Tackar alla fina människor jag har runt om mej som vill mej väl och älskar mej!
Dom som inte vill mej väl ska inte få ta mer energi av mej nu, vill dom mej inte väl så är det hejdå. För alltid.

Tänkte bara kika in och uppdatera att Nellie mår bra och trivs med livet iallafall. Vi har bott mycket hemma hos mina föräldrar nu den senaste tiden och nu hela helgen också såklart. Hon överöstes med julklappar i Lördags och snart ser även mamma och pappas hem ut som en lekstuga då hon har leksaker överallt :p Idag är hon hemma hos dom då jag jobbar.
Inatt sov Nellie uppe hos mej i sängen för första gången någonsin. Dagmar (stormen) har härjat fritt hemma. Säkert hundra träd runtom hemma har fallit och saker har flugit all världens värld. Bordet på vår altan har brakat igenom staketet på verandan så pappsen får väl laga till sommaren eller nått. Som tur var så har hittills inget träd fallit över någon av husen hemma. Klockan tre inatt vaknade jag av att det blåste så in i helvete och blev strömavbrott säkert hundra gånger på rad. Då hittade jag inte Nellie nånstans, så jag lös med telefonen och hittade henne livrädd under sängen, så då satt vi och kramades lite ett tag och sen kom även mina föräldrar ner, så då satt vi med tända ljus i vardagsrummet en timme. Väldigt mysigt men blåsten var riktigt obehagligt. Iallafall, så sen vid fyra när vi skulle lägga oss igen så hade mamma-hjärtat inte mage att lägga henne ensam i sin bädd nere på golvet så då fick hon sova uppe hos mej i sängen. Jäklar va gött vi sov :p Somsagt, för första gången någonsin. Och även den enda.

Väldigt väldigt skönt att min pappa är ledig idag så hon får vara hemma med honom. Skulle hon ha varit ensam i detta väder skulle hon ju dö av rädsla, lilljänta.

Jaja, dags att fördriva tiden med något annat kanske. Nu vet ni att vi lever iallafall :)


Bilder från jul osv kommer senare :)

Lever

Kikar bara in för att berätta att vi lever.
Men det är en massa andra saker som händer i mitt liv just nu så bloggen har blir tyvärr lidande.

Men jag är snart tillbaka hoppas jag.

RSS 2.0