Getingshelvete!

Hej.

Förlåt för att jag inte skrivit på ett tag. Det var lite kaos här igår.

Jag och Nellie satt ute och hade det förjävla bra i det fina vädret när hon helt plötsligt får för sej att attackera en geting. Och med det sagt så förstår ni kanske vad som hände. Getingen tyckte inte om den det utan stack henne fort som tusan. Hon skrek och jag fick panik. Jag är själv nämligen sjukligt rädd för getingar och att då sen få höra sin lilla bäbis skrika efter en närkontakt med en gjorde bara så jävla ont.
Hon skrek och gnällde och jag grät. I panik ringde jag K och frågade vafan jag skulle göra och om deras chihuahua hade varit med om detta nån gång. Efter lite googlande kom vi fram till att det inte var farligt för henne men att jag skulle hålla koll så då kunde jag lugna ner sej iallafall lite. Tog upp Nellie för att kika hur det såg ut och såg nått på hakan - jag trodde det var lite jord bara så jag sullade för att få bort det. Men då gallskrek hon, verkligen gallskrek!
K kastade sej på cykeln för att komma till undsättning. Så snart vi kom in ringde jag även min mamma som sa att hon skulle komma in bara hon slutat.
När båda var här så kollade dom på henne och såg att det jag trodde var jord var egentligen gadden från getingen. Inte undra på att hon skrek. Stackars älsklingen!
Vi bestämde oss iallafall för att försöka få ut den, vilket var lättare sagt än gjort. Men efter många om och men så fick vi ut den. Det var ingen liten gadd direkt så jag förstår verkligen att det gjorde ont, fyfan.
Direkt när vi fått ut den blev hon mycket bättre och på bara någon timme så var hon helt återställd.

Tacktacktack mamma och K för hjälpen ! :)

Älskade Nellie, det var inte lätt att se dej så.

Natten gick iallafall hur bra som helst. Vi somnade vid elva kanske och sen fick jag sova till kvart i åtta innan det var dags för morgonpromenaden. Skönt :)

Tidigare i veckan har Nellie fått träffa en del vänner och familj. Hon är väldigt tillbakadragen och undviker gärna att hälsa. Hon ska sitta så nära mej som bara är möjligt och vägrar gå fram. Men bara hon blir lite äldre så blir hon nog lite mer framåt. Söten min <3

Näe, nu ska jag ta och mysa med min sovande Nellie :)

Ha en fin dag.

Sommarmys <3

Tjopp :)

Nu sover Nellie igen så jag passar på att uppdatera innan det är dags att börja med middagen :)

Tänkte mest dela med mej av en bild från när vi satt ute i solen och mös i gräset igår.
Så otroligt fin bild om jag får säga det själv. Hon är så himla fin min Nellie :) <3


Sommarmys ute i gräset! Älsk <3

På måndag ska vi till veterinären så att hon får sin 12v vaccination - spännande :p
Sen på Söndag eller Onsdag, beroende på när vi får låna bil, så ska vi åka upp till AL och hälsa på henne och vovvsingen. Ska bli riktigt roligt. Hoppas att dom går bra ihop bara, om nu Nellie ens vågar hälsa vill säga ;p

Ha en fortsatt bra dag :)

En liten update :)

Tjollahopp :)

Nu sover Nellie igen så jag passar på att uppdatera :)

Jag kan ju börja med att informera om att jag verkligen älskar att ha semester, fyfan va underbart det är ! :)

Natten gick hur bra som helst. Nellie sov i sin bädd hela natten, ingen olycka inne och ingen kisspromenad. Vid halv sju i morse väckte hon mej så då var vi ut och kissade :)
Inte heller igår ville hon sova när jag ville det men när hon märkte att jag minsann inte tänkte kliva upp och leka med henne så kom hon och la sej i sin bädd och somnade. Jag ligger med handen nere i bädden tills hon somnat för att hon ska känna sej trygg, sen är det inga problem om jag tar upp den.

Hon försökte få komma upp i min säng två gånger igår men jag stod emot och då insåg hon ju att bädden dög minst lika bra ;) Så där ser ni att jag är på god väg alla som inte trott på att jag skulle klara det :p

Jag har precis bakat hallonochblåbärs-muffins och nu sitter jag i soffan och kikar på Ellen DeGeneres Show, diggar den kvinnan som tusan! Nellie ligger mellan mina fötter och sover så sött, hon har en jäkla sovstil den damen ska ni veta ;) Visar bilder senare.
Jag vet att jag lovat bilder även igår men jag har inte fört över dom på datorn än, men snart så :p

Bara hon vaknat och piggnat på sej så tror jag nog vi ska ta med oss en filt och gå ut och sätta oss på gräset. Njuta lite av solen nu när den för en gångs skull visar sej ;)

Ha en fortsatt fin dag :)

Ny header

Ny header hörrni! Tryck på F5 för att uppdatera sidan om du inte kan se den :)

Vad tycks? ;)

Dag 1

Hej på er :)

Tänkte bara att jag skulle kika in en snabbis för att uppdatera er lite om läget nu medan när Nellie sover :)

Det går jättebra. Mycket bättre än förväntat faktiskt :p
Jag var orolig för natten men det var inga problem alls. Hon sov som en stock i sin säng hela natten förutom vid halv fyra då hon väckte mej för en kisspromenad :p Sen sov vi till halv åtta ungefär tror jag. När vi skulle lägga oss ville hon väl inte riktigt det utan då ville hon leka. Men då jag inte ville uppmuntra lek på natten la jag mej ändå och somnade. Sen när jag vaknade till en timme senare så låg hon och sov i sin bädd. Med andra ord hade hon gått och lagt sej i den alldeles själv. Duktiga tjejen! <3

Det går bättre och bättre i kopplet också. Har märkt att det går bättre när väglaget är torrt, är det blött skakar hon och vill inte alls gå. Det regnade lite i morse och det var inte alls poppis att gå i, men sen när det var torrt gick det mycket bättre. Men vi får träna på att på blött väglag helt enkelt - i ett land som detta läre ju inte det vara något större problem :p

Idag har vi inte gjort mycket. Då vi fortfarande håller på att lära känna varandra kan man inte göra så mycket än :) Vi har lekt och stojjat som tusan mellan gångerna hon sovit. Hon blir helt tokig ibland :p
Nu ligger hon bredvid mej här och sover. Rör jag mej lite vaknar hon till för att kika så att jag inte smiter :p
Hon är just nu min lilla svans, flytter jag mej en millimeter flyttar hon också sej en millimeter :p

Sööööthunden! Jag är så otroligt glad :D

Bilder kommer senare :)

Äntligen <3

Nu är dagen som jag längtat så mycket efter äntligen här. Nu åker jag och hämtar hem henne. Min Nellie <3


I morgon - i mooorgon!

Tjillevippen :)

I morgon vid denhär tiden är jag hos EL och hämtar min donna. I morgon om någon timme tussar hon äntligen runt på mina golv, då är hon äntligen här hos mej :D Jag saknar henne enormt mycket, min gos! <3

Just nu håller jag på och städar det sista, dammsuger och så som man kanske inte ska göra det första man gör när en liten valp har anlänt :p Sen ska jag lägga ut filtar och fällar och dona så att hon har något att ligga på när hon kommer hit :) Myspys!

Ikväll ska jag vara chaufför sen får vi se om jag kanske också följer med in, beror på hur pepp man känner sej :p Engmans Kapell är ju förjävla grym men som sagt, vi får se :p Skjutsa ska jag i vilket fall göra :)

Näe, dags att fortsätta :)

Ha en fin Lördag!

SEMESTER! :D

Nu har jag .. daaahmdaaahm .. S E E E E E M E E E E S T E E E E E E E E E R ! :D
Fyfan vad jag är glad nu! Obeskrivligt! Fem jävla toksköna veckor, FEM veckor! AAAAAH :D
Och snart får jag hämta hem min lilla älskling - livet leker! <3

Nu ska jag gå hem i spöregnet och sen fara till pappa och gratta honom.
Spöregn känns ju mindre kul men känslan av semester väger fan upp gånger tusen ;)

Hörs senare ;)

Sista dagen :)

Godmorgon :)

Idag jobbar jag sista dagen innan semestern. Sista dagen på fem veckor. Tänk att det är hela fem veckor innan jag ska in genom dessa dörrar igen - känns helt sinnessjukt bra ;) Har även smilat till mej så att jag slutar en timme tidigare idag, ännu bättre ju ;)

I morgon är det även sista dagen som jag bor själv i min lägenhet, någonsin. Från och med Söndag är det inte bara jag som bor där utan då är vi två, jag och Nellie! Och det känns så otroligt bra så ni anar inte. Verkligen älskar den tanken! ;D

Måste bara berätta det, igår pantade jag undan "lite" pant som jag hade hemma. 143 kronor - inte illa! Haha ;)

Ikväll ska jag till min kära fader och gratta honom, han fyller 53 år idag. Grattis till han :) <3
Bakade en kladdkaka igår som jag ska ta med, gottgottgott!

För övrigt så är den nya headern klar också, så den kommer upp någon gång i helgen. Tokfin är den!

Men nu är det dags att jobba, 7 timmar kvar till semestern ;)

Ha en toppendag!

3 och 2 :p

Tjipptjipp!

Men herregud, nu är det ju ännu närmare :p Denhär veckan har verkligen sprungit fram, helt sjukt snabbt har det gått. Vilket vi såklart diggar somfan ;) Hoppas bara att inte mina fem veckors semester gör detsamma, då hoppas jag att det seeeegar fram ;)
3 dagar kvar till hämtning av min älskade Nellie nu och 2 eller snarare 1,5 till semester. UNDERBART! Snart är dagen här som jag väntat på i över en och en halv månad. ÄNTLIGEN! <3

Sitter på jobbet nu. Dock är motivationen till att jobba som bortblåst nu ska ni veta :p Jag har snudd på redan tagit semester jag ;)


Måste visa. Min "drog". Andra röker, snusar eller dricker - jag gör ingetdera.
Jag tuggar sinnessjukt mycket tuggummi istället. Försöker dock dra ner, det gör jag! :)

Dags för lurre snart nu, ska bli gött för jag är huuungrig! :)

Ha en toppen dag :)

Namnsdag!



Idag har jag tillsammans med alla andra Johannor i världen namnsdag.

GRATTIS till oss ;)

4 och 3 :p

Goddagens finingar :)

Men nuni, nu är det nära. Riiiktigt nära ;)

1 2 [3] arbetsdagar kvar till semestern, eller snarare 2,5 :p Känns hur underbart som helst :D
1 2 3 [4] dagar kvar tills jag får hämta hem min sötnos, känns ännu mer underbart :D
Jisses amalia, jag längtar mej totalt galen som ni kanske märker :p

Håller på med en ny header till bloggen förresten, en Nellie-header ;) Den får ni se någon gång i helgen. Kan lova en bildbomb på typ Måndag med massa bilder på min snygging och resan hem. Samt såklart en uppdatering om hur resan gick ;) Håll utkik!

Ikväll ska jag iallafall hem till mina föräldrar och klippa pappas hår, är man självlärd hårfrissa så är man :p

Igår fixade jag förresten med Nellies matskålar. Mitt kök blev så otroligt mycket snyggare! ;)


Underlägget i prickigt var ett självklart val då allt i mitt kök är prickigt tametusan :p
ÄLSKA
denna syn! <3

Näe, dags att fortsätta jobba, eller om man tar och gör lite mer på headern. Det får vi se ;) Det är så svårt att hitta motivation till att jobba när man närmar sej semester :p

Ha en toppendag.


Kram
Johanna

5 dagar kvar

5 dagar, 5 dagar, 5 daaaagaaaar ! :D

AAAAAH, nu är det bara 5 dagar kvar. Det är helt sjukt va fort det går :p Tycker att det nyss var en månad :p Snart bara 3 arbetsdagar kvar till semestern också. Det ska bli så otroligt skönt att slippa jobbet i 5 hela veckor. Nellie och jag kommer ha det SÅ bra! Dock bävar jag redan inför den dag då jag ska tillbaka till jobbet. USCH! Lämna min prinsessa hemma för att sätta mej på jobbet dag ut och dag in igen - nejtack! :p
Men snart snart snart. Jag blir helt till mej, som så många gånger förr - jag vet :p Snart får jag packa bilen med mina fina människor och bege mej till EL för att hämta hem min lilla donna. ÄNTLIGEN :D

Fick för övrigt ett toksött foto från EL igår, hon är då bara för söt min lilla Nellie och stor hade hon blivit också. Växer så det knakar :p Längtar tills jag får visa upp henne för er ;) Hon är världens finaste ska ni veta! <3

Kikade på vädret tidigare och det ser inte lovande ut. Alls tyvärr :/ Regn, regn, regn och även en del åska - inte direkt det mest ultimata vädret för en liten valp och massa utebus men man får helt enkelt göra det bästa av det hela ;) Ni får hålla tummarna för att det ändras så att vädret är på topp!

Och förresten Lina, jag kan absolut lägga ut lite bilder på min lägenhet. Kan sno ihop ett inlägg om det lite senare ;)

Måste visa er en bild från Lördagens oväder också. Såhär jävla kolsvart var det när jag gick till E vid typ 7 på kvällen :p


Helt sinnessjukt mörkt ju.

Har även kört en ny omgång av mitt favoritnagellack. Denna gång rosa med svart graffiti ;)


Snyggt sörrni ;)

Näe, nu är det dags att jobba igen.

Ha en fortsatt bra dag :)


Kram
Johanna

Bildbomb.

Gör er redo för biiildbooomb :p

Som ni vet så var jag och min kära fader på Monster Truck häromdagen och jag lovade ju att visa bilder. Så här kommer ett gäng. Har en hel del videos också men dom orkar jag inte lägga upp :p



Bil på två hjul :p


Fail. Skulle åka på två hjul som tidigare men han tippade :p


Helt seriöst så var det nog inte mer än 1dm mellan dom. Helt sjukt.





Spex :p


Det började med att dom låg nära varandra. Sen blev det längre och längre ifrån :p


Fyrhjuling med en ställning som gjorde att han kunde rulla :p


Det slutade med att det stod många många fler bilar där :p


Lite lek :p


Sådär kan man också köra traktor om man vill :p


Monster-HD ;)


Vår vita Mazda lyfts fram för att ..


KROSSAS :p Tillsammans med vår gråa Mazda :p


Så jävla coola maskiner :p





Inte mycket kvar av våra två bilar nu inte. Men härligt var det att se på ;)

Skriver ett inlägg lite senare också med lite mer text ;)


Kram
Johanna

This is me

Hej :)

Tänkte faktiskt att jag skulle slå på stort och visa er vem som är bakom denna blogg :)


Ja såhär ser jag alltså ut :p

Johanna heter alltså jag, för er som missat det :p Är 22 år och bor just nu själv i en lägenhet på 65 kvadrat och har bott där i lite drygt ett år. På pappret är det en 1 ½:a men det är egentligen en trea men med snedtak och då får ju inte hela ytan räknas. Trivs som fisken i vattnet i den lägenheten så därifrån flyttar jag inte i första taget :p Snart bor även Nellie där med mej ju och det är något jag längtar mej galen till ;) Bor i en mindre by uppe i Hälsingland. En mil från mej bor min familj, lillebror samt mamma och pappa. Har även en storebror men han bor längre ner i landet. Är singel sedan lite mer än ett år tillbaka och är absolut inte på jakt efter någon ny. Det finns snart en i mitt liv som kommer få all min kärlek och det är min lilla Nellie det! <3

Jag jobbar på en kundtjänst för ett större företag och sitter och svarar i telefonen hela dagarna. Har snart en fem veckors efterlängtad och enligt mej välbehövd semester.
Jobbar 8.15 - 17.00. För er som funderar över hur jag ska lösa det med Nellie om dagarna så bor jag väldigt nära mitt jobb och kommer därför ha möjlighet att springa hem om dagarna till henne :)

Svårt att berätta om sej själv men nu vet ni ju iallafall lite :p Fråga om det är något ni funderar över :)



Kram
Johanna

6 fjuttiga dagar kvar!

Godmorgon :)

Idag är det bara 6 dagar kvar. SEX ynka små fjuttiga pyttedagar. Helt sjukt lite ju. Baaaah. Jag vet att jag tjatar, jag vet det. Men herregud så jag längtar efter min donna just nu. Men snart är hon äntligen här hos mej <3 Om en vecka har vi sovit vår första natt tillsammans! <3
Jag är redo och mitt hem är snart redo också, ska försöka göra sista rycket ikväll tänkte jag :)

Helgen har varit fullspäckad, som ni kanske märkt då det varit rätt dött här på bloggen :p
Blev dock aldrig nå dragrace i Lördags, det regnade så in i bomben så att det kördes inget (då banan måste vara snustorr för att de ska få köra) och då löste vi heller aldrig in oss. Vi for upp och var utanför en stund men då det aldrig slutade regna sket vi i det. Vi (jag, K och M) åkte och käkade pizza istället sen hem till K och fikade. Trist att det regnade bort men vi hade det bra ändå vi :p
Dom hade tydligen börjat köra vid 3 nån gång men då var det bara onödigt att fara upp som det kändes.
På kvällen i Lördags var jag med en av mina bästa vänner E hela kvällen. Hur underbart som helst, vi ses alldeles för lite så det var skönt att äntligen ses. Fick förresten påhälsning av en vild främmande hund också, trippade in hos henne som om den bodde där. Men vi har ingen aning om vems hund det var och när vi hade fått ut den stack den fortare än blixten, bara att hoppas på att det var hem den stack :)
Igår var jag däremot på dragracing, solen sken och vädret var tokbra. Dock var det ju sista dagen så det blev väl inte överdrivet många race att kika på men det var helt klart skitskojj ändå :D På kvällen käkade jag grillat med K och sen kikade vi på en film. 127 Hours - rekommenderar den verkligen! Väldigt bra film :)

Nu sitter jag på jobbet. 5 dagar kvar till 5 veckors semester. Herregud va jävla skönt det ska bli!

Näe, dags att göra ett ryck då man sitter som själv här denhär veckan. Dom kan verkligen planera dom som bestämmer på dethär bygget. SKRÄMMANDE!
Hoppas dock på en bra och lugn dag idag så man hinner med något annat än att bara tokjobba, läsa lite bok bland annat :p

Kikar in lite senare och skriver ihop ett inlägg med bildbomb från Monster Truck iallafall ;)
Ha en fin dag.


Kram
Johanna

Godmorgon :)

Hoppas ni sovit gott eller kanske till och med sover gott :p

Jag är vaken och börjar tagga för dragracing i regnet :p Som vanligt så fort det händer nått i denhär byn så ska det vara pissdåligt väder - så jävla tråkigt :/ Men jag hoppas på uppehåll och en grym dag ändå :)

Igårkväll sydde jag en dyna till bädden också och fixade med den så nu är den klar för Nellie ;) Först sydde jag en dyna som jag fyllde med bomull och sen sydde fast några knappar för att allt skulle få en bättre form. Sen la jag en fäll över. Bilder ser ni här nere.
Ska ju även lägga upp bilder från Monster Truck. Men just nu så hinner jag inte, plus att jag inte fört över dom bilderna till datorn än :p


Före.


Efter.

Tror ni inte att hon kommer få det jättebra där i? ;) :D Det tror (och hoppas!) jag nämligen, haha :p

Har förresten börjat läsa på boken också (Cesar Millan - Cesar och hans hundar) och den är riktigt bra. Så den rekommenderar jag varmt :)

8 dagar kvar tills Nellie äntligen får trippa runt på min golv nu. 8 små fjuttiga dagar. Snart bara en vecka liksom. Jag blir alldeles till mej, alldeles exalterad :D Jisses vad jag längtar!! Och detta betyder ju också att ni inom kort äntligen kommer få se bilder på min vackra lilla varelse ;D Min fina underbara älskade Nellie <3
5 arbetsdagar kvar till semestern på 5 veckor också - ska bli så sinnessjukt skönt så jag kan inte ens förklara!

Näe, dags att göra sej klar. Måla naglarna hade jag tänkt att jag skulle hinna med också :p

Ha en toppendag :)


Kramar
Johanna

Stress

Hej på er :)

Förlåt för att jag inte skrivit nått men det är lite stressigt i mitt liv just nu :p

Igår var jag på Monster Truck med min kära fader och idag är det full rulle på jobbet. Ikväll ska jag till min kusin och gratta honom och sen i morgon är det dragracing. Och mellan det har jag en massa annat att göra :p

Men jag lovar att skriva senare då det är lite lugnare :p Ska ju visa bild på bädden, från Monster Truck och lite annat ;)

Ha en fin dag :)


Kram
Johanna

Eldkvarn 20110713

Som jag lovade - kvällen igår:

Den var grym, tokgrym! God mat, underbart sällskap och ett suveränt Eldkvarn!

Direkt efter jobbet cyklade jag upp till K där M och C även var. K och M fixade maten - grillat med råstekt potatis, sallad och bea. Till efterrätt bjöd C på jordgubbar och grädde. Hur gott som helst var både maten och jordgubbarna!

K och M stack ner på Coop en sväng efter maten och jag och C satt och pratade hundar och tokerier - mycket trevligt :)

Efter lite tjat från min och C's sida så kom vi sedan äntligen iväg. Efter ett X antal stopp och en väldigt-nära-krock-upplevelse mellan oss alla kom vi fram :p Väldigt mycket folk var det och självklart ingen sittplats till en början men tillslut hittade vi en ledig bänk. När vi kom dit spelade något förband, inget vi blev förvarnade om och bandet var rätt .. kasst :p På biljetten stod det att Eldkvarn skulle börja spela klockan åtta men först vid nio drog rockgubbarna igång. Men jag säger då det jag. Dom var SÅ. JÄVLA. BRA! Dom firar 40 år som artister i år, 40 jävla år. Vilka gubbar - fortfarande så fruktansvärt grymma!

Det enda jag har att påpeka är deras bemötande vid signeringen efteråt. Plura var faktiskt riktigt trevlig men dom runt om - jisses. Både de andra i Eldkvarn och de som skötte det hela var så himla otrevliga. Herregud. Gräsligt! Sådär blir man inte folkkär och sådär behandlar man inte sina fans gubbar!
Men M fick en autograf på dojjan och K på plånboken plus att dom fick till nån bild så dom var nöjda ändå :)

Jag kom som sagt hem vid tolv och somnade vid halv ett. Helt klart en kanonkväll trots att det var jävligt kallt där på slutet. Tack till alla inblandade! :) <3

Nedan kommer några bilder iallafall :)
Ska råna till mej några fler av de andra också så ni kan få se ;)




Bild 1: Plura!
Bild 2: Plura rockar!
Bild 3: Plura rockar jääärnet!
Bild 4: Plura och en skål i öl i ett plastglas :p
Bild 5: Knäppte ett lite roligt kort på C när hon knäppte kort på Plura :p
Sista bilden visar vad jag möttes av när jag skulle lägga mej :p
Jag hade lånat ut min lägenhet till mamma så att hon kunde duscha och göra sej klar för Eldkvarn efter sitt jobb och slippa åka hem emellan. På sängen låg sedan en bok inslagen med presentsnöre. Cesar Millans Cesar och hans hundar. På lappen stod det ungefär "Tack för lånet av lägenheten. Grattis på namnsdagen (i förskott) annars hinner du inte läsa den". Vilket ju stämmer. För jag har namnsdag den 21 Juli och hämtar Nellie den 24:e och då vill man ju helst ha läst dendär boken innan det. Vi pratade om boken lite löst häromdagen och sa att jag skulle ju ha läst den då han är grym på hundar och jag nog skulle få många bra tips. Men sas det liksom inte nå mer om det.
Så nu vet jag vad jag ska göra innan jag ska sova ikväll och ett antal kvällar framöver - läääääsa :D
TACKTACKTACK mamma. Du är som bäst! Jag älskar dej <3

Nu är det dags för lunch.


Kram
Johanna

Glömdeglömdeglömde

Jag glömde ju helt att nämna att man idag kan börja räkna dagarna på fingrarna.
10  dagar kvar nu. Tiiiiioooo små fjuttiga dagar. BAAAH! :D Snart är äntligen min lilla gofis hos meeej :D
Märks det att jag är exalterad? ;)

Fick en bädd till henne igår också, världens finaste bädd! Tack bästaste AL <3 Ska bara sy en dyna till den och lägga i en fäll. Ni får se bild på den ikväll för jag har inte hunnit knäppa nån än :p

Det var det jag ville kika in och berätta iallafall :)

Ha en fin dag så hörs vi senare.


Kram
Johanna

TRÖTT

Godmorgon :)

Jag är helt skadat trött idag, det är helt jävla gräsligt. Får hoppas att jag piggnar på mej under dagen :)
Det blev faktiskt inte så sent igår, typ halv ett eller nått kanske jag somnade. Så det var ju absolut inte så farligt. Men det som gör mej trött är morgonen tror jag. Hade klockan på typ sju (börjar 8.15) men somnade tydligen om. Vaknade sedan av att min telefon ringde en kvart innan jag skulle åka till jobbet. En kvart - paniiiik! Snacka om att man blir helt panikslagen och helst tycker att allt ska ske på en och samma gång. Haha. Jag var nog en rolig syn i morse som det känns :p Meen, jag hann i tid. Dock med en tom mage :p Men jag hann i tid, det är det som är det viktiga ;)
Tacktacktack till dej som ringde säger jag bara ! :)

Lovar att jag ska ta och skriva ett inlägg senare med några bilder och berätta om Eldkvarn-kvällen igår :)

Nu ska jag försöka hitta någon sorts ork och jobba lite. Vi får väl se hur det går helt enkelt :p


Kram
Johanna

Eldkvarn

Tjipptjopp :)

Nu är det inte alltför länge kvar av arbetsdagen, sisådär en 1 ½ timme. Känns det nå jävla skönt då?! Svar JA! När jag slutat bär det av hem till K för att käka och umgås med M och C. Sen som sagt leta oss ner till Eldkvarn. Fick höra att det var över 600 biljetter sålda, hur tusan hade dom tänkt att man skulle få plats på detdär lilla lilla området? Aja, återstår att se hur det blir med plats ;)

Jag har fruktansvärt ont i magen för tillfället, som att det vore en nyhet liksom.
Det har jag typ .. jämt! Hoppas den ger med sej till klockan fem bara. För efter fem har man inte tid med nån magont inte :p

Näe, dags för rast och sen ett sista ryck :)

Ha en fin kväll.


Kram
Johanna

Godmorgon - 11

Godmorgon :)

11 dagar kvar nu hörrni. Just idag känns det som en evighet. Jag vill att det ska vara typ i morgon! Jag vill sätta mej i bilen tillsammans med goa människor en tidig söndagsmorgon och styra kosan mot EL och Nellie, nu!
Jag vill inte vänta längre nu, jag vill ha Nellie hos meej nununu! Faaaktiskt :p

Sitter på jobbet nu iallafall och är så jävla spyless så det finns inte. FYFAN. 8 arbetsdagar kvar till semestern och även det känns som en jävla evighet. Hade kunnat döda för att få ligga kvar i sängen i morse typ.
Förlåt för att jag är så negativ men idag är det fan inte lätt :p

Näe, jag gissar väl att det är dags att bita i det sura äpplet och sätta fart.. Tur att man har kvällen att se fram emot iallafall, det gör det hela lite lättare. God mat, trevligt sällskap (hoppas jag :p) och sist men absolut inte minst - ELDKVARN :D

Ha en toppendag och ni som är lediga - njut lite åt mej med ;)


Kram
Johanna

Hmm, rubrik?

Godnatt med er goa människor :)

Jag har målat på tavlan typ hela kvällen. Det går sakta men säkert framåt och jag tror den kommer bli grym :) Hundraprocentare som man är så tar det ju extra lång tid så att säga :p Men det är det värt - hoppas jag :p
Måste förresten visa upp lite andra tavlor jag har gjort tidigare också men det kan jag göra i ett inlägg senare så att alla tavlor blir som samlade ;)

Men nu är jag trött och tror att min kropp skulle må bra av en tidig kväll så jag tror nog allt att den ska få det. Ett försök till det om inte annat :p

Onsdag i morgon vilket betyder ELDKVARN här på "uteserveringen/scenen" nedanför mej. Kommer bli så jävla grymt!
Ska käka med några kompisar direkt efter jobbet sen ska vi ta oss dit för klockan åtta börjas det. Grymtgrymtgrymt!

Näe, sova var det ju :p Godnatt, hoppas ni sover riktigt gott inatt :)


Kram
Johanna

12 och 9

Hejhej :)

Sitter på jobbet. Vill. Inte. Vara. Här!

12 dagar kvar tills jag får hämta hem min lilla ääälskling. 9 arbetsdagar tills jag får semeeester.
Det känns så himla bra ska ni veta :D


Nääärbild :p
Målade som sagt naglarna igår. Älskar IsaDora Graffiti Nails. Så jävla snyggt ju ;)


Näe, nu är det dags att jobba igen.

Ha en toppendag så hörs vi ikväll :)


Kram
Johanna

Nellie-paket nr 2

Godkväll gott folk :)

Ikväll känns det då inte som att jag har fått så mycket gjort. Handlade direkt efter jobbet och hämtade ut paketet.
Sen när jag kom hem har jag typ käkat, målat naglarna, varit ute en sväng och sen skickat några mejl. Sen var kvällen slut typ :p
Jag som tänkte att jag skulle ha hunnit lite mer på min tavla ikväll men icke. Får bli i morgon det då :p

Här kommer iallafall bild på vad Nellie-paket nummer 2 innehöll :)

Ett läderkoppel, ett rosa camoflagekoppel, ett svart stort camoflage-halsband och 2 rosa camoflage-halsband (ett litet och ett stort). Är inte det lilla bara fööör sött?! :D

Ja jag vet att jag köper mycket till min lilla donna men hon ska nog allt bli bortskämd, inte med mat men med grejer ;) Har för övrigt lagt en till beställning idag också - på matskålar och ett mindre regntäcke. Hon måste ju ha ett nu när hon är liten också ju :p

Skickade förresten mejl till min tatuerare precis också och frågade om en tid i September. Ska ju fylla i den tatuering jag har på armen igen (för andra gången :p). Den har fortfarande inte blivit riktigt bra så han ska få plåga mej lite till i hopp om att färgen vill stanna kvar denna gång :p Så då kanske Nellie ev. kan få vara hos mormor och morfar? :p ;)

Näeni, nu är det nog dags att fundera på refrängen om man ska orka med morgondagen :)

Godnatt. Hoppas ni sover gott inatt :)


Kram
Johanna

Dörrskylten

Goddagens :)

Här kommer en bild på min uppdaterade dörrskylt som jag lovade ;)


Och ja, självklart står mitt efternamn med också egentligen :)

Näe, dags att jobba vidare nu så man får sluta nån gång.
Då ska jag handla och daahmdaaahm .. hämta det andra Nellie-pakeeetet :D

Hörs senare och då kommer även en bild på vad paketet innehöll :)


Kram
Johanna

Godmorgon :)

Godmorgon på er :)

Hoppas ni sovit gott inatt :)

13 dagar kvar nu. 13 dagar! Det är helt sjukt några dagar det ju :p
Tittade på tingningsavtalet häromdagen, det var helt sjukt längesen jag tingade Nellie. 6 Juni :p Så tänker man på det är fan 13 dagar inte mycket :p

Sitter på jobbet nu. Vill bara hem. Orkar inte jobba idag. Nu vill jag fanimej ha semester!

Näe, dags att sätta fart. Lägger upp bild på uppdaterade dörrskylten senare :)

Ha en toppendag :)


Kram
Johanna

Nystädat

Tjipp :)

Nu har jag en nystädad lägenhet, en tom tvättkorg och en massa nytvättat att ta reda på :p Känns helt sjukt bra ska ni veta :)
Hängde upp koppel, fixade buren och donade idag också. Vilken lycka ! <3

Har även skrivit dit Nellie på min dörrskylt :D Så himla gulligt så det finns inte. Visar bild i morgon ;)
Började på en annan tavla också, kommer bli grymt tror jag. Visar den när den är klar :p

Nu ska jag ta och bädda sängen och lägga mej. Dags för jobb i morgon igen. 10 arbetsdagar kvar till semestern. Behöver jag säga att jag längtar? Är verkligen så jävla less på jobbet nu. BLÄ!

Näe, sova var det. I en renbäddad säng - bland det bästa som finns bannemej :D

Godnatt.


Kram
Johanna

Tvåveckorkvar

Goddagens :)

Idag om två veckor har jag hämtat min stjärna. Då ligger hon nog i min famn i bilen påväg hem. BAAH! Det närmar sej verkligen med stormsteeg ;D

Idag har jag tvättstugan och tänkte att jag skulle städa lägenheten mellan maskinerna så att säga. Så jäääävla opepp ska ni veta. Usch. Men det måste ju göras och det finns inte fler helger att göra det på innan min älskling är här så det är bara att bita ihop och göra det idag.

Nästa helg är det nämligen dragracing här och helgen efter det är det Engmans på Lördagen och Söndagen hämtar jag ju henne :p

Aja, dags att skruva upp volymen och göra ett ryck.

Hörs senare ;)


Kram
Johanna

Lördag - 15 dagar kvar

Tjoho :)

I morgon vid denhär tiden om två veckor är min donna hos mej och har antagligen varit så nån timme. Fattar ni, då är hon HÄR hos mej! Jag blir alldeles till mej av tanken ;) Jag vet att jag tjatar men jisses amalia så jag längtar! AAAAAH!

Fick mejl igår förresten om att det andra paketet jag beställt till henne nu äntligen är påväg. Så nån gång nästa vecka bör det nog dyka upp - kuul :)

Jag kom precis hem iallafall. Har varit iväg och köpt transportbur och annat smått och gott. Sen käkade jag en glass med K på kiosken här utanför, otroligt skönt väder ute idag. Solen steker somfan - underbart! :D Ska nog leta mej ut igen bara jag donat klart här inne.


Det jag inhandlade idag. Transportbur, klofil, lila noshörning med bollkropp
och piphuvud (:p), bajspåsar och Schmackos (goodis).


Ikväll ska jag vara chaufför till mamma och hennes jobbarkompisar. Dom ska på den årliga sommarfesten hos deras chef så då ska jag både skjutsa och hämta :) Mamma skulle komma hit om två timmar ungefär ringde hon och berättade nyss.

Näeni, dags att höja volymen på Engmans Kapell och ta fram snabeldraken och göra ett ryck så man hinner med att sitta ute en sväng också :p

Hörs sen eller i morgon.


Kram Johanna

Bloglovin' :)

Ja men varför inte liksom?! ;)

bloglovin

Kram
Johanna

Godmorgon - 16

Godmorgon på er :)

Hoppas ni sovit gott inatt. Det har jag gjort nämligen :p
Fick mej en cykeltur hem på en mil igår, körde verkligen totalslut på mej själv. Kanske var det en bidragande anledning till att jag sov så himla gott och tungt inatt ;)

Sitter på jobbet nu, riktigt jävla tokskönt att det är Fredag må jag säga! Snart helg med andra ord. Jisses va jävla tokskönt :D

Fick mejl av EL i morse igen. Det hade gått jättebra att åka bil med dom små, lite pip men det hade gått bra. Fick även veta att alla Nellies syskon nu är sålda och att 4 av dom hämtas idag - spännande ju :) Så nu blir det bara Nellie och hennes bror kvar. Brodern flyttar om en vecka och sen hämtar jag lilla Nellie om två. Att fyra av syskonen hämtas idag gör att jag bara längtar ännu mer tills jag får hämta hem min goding!
Hon hade börjat busa och leka riktigt mycket nu också förresten och det var mamma V som var bästa lekkamraten som det verkade ;)
Pratade med mina föräldrar igår om den 24:e och pappa har lovat att skjutsa, känns väldigt skönt att ha det fixat och att jag slipper köra själv och kan ägna mej åt bara Nellie hela vägen hem :)
BAAAH va jag längtar!

Till veckan måste jag verkligen iväg och köpa transportburen och lite annat smått och gott. Måste även fixa i ordning lite hemma så man/hemmet är helt redo för min lilla vovves ankomst :) Det närmar sej med stormsteg så det gäller att inte ligga på latsidan om man ska hinna med allt ;)

Näe, dags att se över om det finns nått att göra innan telefonen öppnar klockan nio. Min kollega blir nog inte så glad om jag bara sitter och bloggar istället för att jobba skulle jag tro ;p

Ha en toppendag och njut av det fina vädret medans ni kan :)


Kram
Johanna

Tordag - 17

Godmorgon :)

Sitter på jobbet nyäten. Vi har frukostmöte varje torsdagmorgon - sicket lyx va?! ;)
Dock är han som håller i dessa möten på semester just nu så då är det bara frukost - gottgottgott :)
Väldigt praktiskt också då jag i morse klev upp efter att jag skulle cykla till jobbet inte gå, så det blev lite stressigt :P

Nöjd med håret är jag iallafall, toknöjd. Blev mycket bra om jag får säga det själv ;)

Idag känner jag inte alls för att jobba, det är finväder ute och jag vill inte sitta inne i en jävla bunker då. Då vill jag vara ute och gassa i solen och bara njuta! Det borde vara lag på att man finge vara ledig när det är såhär fint väder ute!
Såg dock på vädret att det skulle regna ikväll, men det hoppas jag verkligen på att det ändrar sej. För inte vill vi ha regn inte, ickesanicke! Plus att regnar det så blir det nog ingen cykeltur :/

Ikväll blir det somsagt familjen, hämtar cykeln om nu regnet väljer att stanna i himlen vill säga..

Näe, dags att bita i det sura äpplet.

Ha en fin dag :)


Kram
Johanna

Nyfärgat hår

Godkväll :)

Kom precis hem från familjen. Blev en helkväll där. For dit direkt efter jobbet vid halv sex nämligen :p
Har varit riktigt duktig idag om jag får säga det själv, effektiv. Började med att cykla dit (ungefär en mil) sen väl där så färgade jag håret på mamma, lagade tre av mina leggingsar, hjälpte mamma att få någorlunda ordning på mobilen och sen färgade mamma mitt hår :) Blekte lite slingor. Håret är fortfarande blött så hur resultatet blev återstår att se ;) Mycket hanns med vilket känns väldigt skönt. Sen hanns det ju självklart med lite jordgubbar också, så jävla gott :D
Dock blev det ingen cykeltur hem igen, mamma ville inte att jag skulle cykla när klockan blev så mycket. Så då skjutsade pappa hem mej. Ska åka med dom hem i morgon och hämta hem cykeln :)

Tack för en toppendag älskade mamma och pappa. Ni är verkligen bäst! Är så himla glad att jag har er <3

Mormor och morfar kom och hälsade på typ direkt när vi kom hem förresten. Släppte bomben om att mormor skulle bli gammelmormor och hon blev väldigt glad. Tyckte Nellie var så himla söt så :)

Appropå Nellie så fick jag mejl från EL idag om att dom varit till veterinären och chippat, vaccinerat och donat. Nellie hade varit så himla duktig så, inte sagt ett pip. Mattes duktiga gotjej <3

Näe, nu ropar sängen.

Godnatt :)


Kram
Johanna

Ondag - 18 dagar kvar

Tjipptjopp :)

18 dagar kvar. Nellienellienellie <3

Det blev aldrig att jag skrev nått inlägg igår. Blev att jag hade annat för mej hela kvällen :p
Direkt efter jobbet åkte jag hoj med K och kikade på nya handskar till han. När vi kom hem bjöd han mej på mat - tokgott och lyxigt! :D Sen cyklade jag hem och kastade mej i soffan för att titta på tv. Blev att jag pratade en del i telefonen istället faktiskt. Den gick verkligen varm igår kväll kan man säga :p Pratade med lillebror ett antal gånger, ex:et ett antal gånger och sen ringde mamma också och mellan det sms:ades det :p

Sitter på jobbet nu iallafall. Totalt jävla opepp. VILL HEM! VILL HA SEMESTER! NU! Känns gräsligt att det är så många som 12,5 arbetsdagar kvar till semestern. Det hade ju gärna fått vara bara 2,5 liksom :p Och till råge på allt så går dagen skiiiitsegt, lika gårdagen också. Fyfan!

Näeni, dags att få tummen ur och kanske göra nått ärende eller mejl eller så :p


Kram
Johanna

Under 20 nu!

Godmorgon :)

19 dagar kvar - det närmar sej med stormsteg :D Det kommer bara säga pang så är hon här hos mej och springer runt - hoppas jag :p Då börjar allvaret, satan va jobb det kommer vara i början. Och rumsrenheten ska vi inte ens prata om, sjuttioelva gånger om dagen kommer vi springa upp och ner för dessa två trapport upp till min lägenhet. Men det går nog bra det med, det ska bli en toppenhund så då måste man ju jobba för det också. Längtar - det ska bli så jäkla roligt! :)

Igår åkte jag och K somsagt upp till AL. Det var som vanligt skitkul att åka hoj :p Jag är en liten farttokig tjej jag :p
Vi var där uppe bra länge, var nog inte hemma förrän kvart i elva eller nått, haha.
Kan ju förresten informera också om det att ett råddjur är rätt stort när man kommer på en motorcykel, rätt vad det var stod det där mitt i vägen.. Men som tur var hann vi sakta ner och det springa iväg in i skogen igen, men man blev ju rätt skärrad och panikslagen där ett tag så att säga..

Uppe hos AL så fikade vi och satt och pratade i flera timmar. Jag satt på golvet och klappade och gosade med deras lilla lyxdonna, snacka om att den damen lever livet! Dock tycker hon inte om när man håller på med hennes tassar så så fort man kom i närheten röck hon undan tassen, såg så jäkla roligt ut :p Pratade en hel del Nellie och chihuahua - oväntat va?! :p Kändes väldigt skönt faktiskt. En massa bra tips och lugnande information :) Jag tycker verkligen tokmycket om att vara där uppe och jag tycker tokmycket om den familjen ! :) <3

I morgon ska jag hem till min älskade familj, färga håret på mamma och hjälpa henne lite mer med hennes nya telefon är det tänkt. Ska bli skönt att komma hem faktiskt :) <3 Nog för att jag var hemma nyss men ändå, jag älskar min hemby och min familj så att vara där är verkligen livet! På Lördag ska jag även vara chaufför till mamma med flera. Dom ska ha sommarfest med mammas jobb så då ska jag skjutsa folket :)


Dethär kortet verkligen äääälskar jag! KÄRLEK <3
Lovar att ni ska få se det osuddat senare ;)

Näe, dags att jobba..

Hörs sen.


Kram
Johanna

Gårdagens shopping.

Hejsvejs :)

Efter två timmar kom telefon-systemet igång, skönt med en liten mjukstart såhär på Måndagen :p En del kunder som hade stått i kö länge var lite irriterad men det gick det med, inte vårt fel att dom kommer in i systemet men inte ner till oss liksom :p

Här kommer en bild på resultatet av gårdagens shopping som jag lovade. Myssaker till min Nellie :)


En tokfin och mysig fäll, två ljusblå fleecefiltar, en grå mysfilt, två tasshanddukar och matbyttor/godisbyttor (3 i 1).

Typ 25 minuter kvar tills jag slutar nu, ska bli sjukt skönt! :)

Blir förresten en hojtur upp till AL och lilldonnan sen. Blev för sent för att mötas på halva vägen så då far vi upp istället och hälsar på och fikar lite. Blir till att ta med sej USB-kabeln till telefonen upp dit så att hon kan få se alla bilder på min lilla skönhet ;)


Kram
Johanna

20 dagar kvar

Godmorgon :)

Wiiiiiiiie, det är bara 20 dagar kvar nu. Hur underbart är inte det? AAAAAH :D Jag blir så glad när jag tänker på det, alldeles lycklig i själen ;p 20 dagar och 15 arbetsdagar kvar till semester och Nellie-hämtning! :D

Gårdagen kära vänner, gårdagen..
Vid kvart över nio ungefär tog jag och lillebror bilen och for mot Gävle. Bilen som jag för övrigt städade ur och putsade rutorna på igår - mycket fint blev det :) Sen pumpade vi däcken och tankade. Den fick lite omsorg med andra ord.
Iallafall, resan dit gick bra - såklart eftersom att jag satt bakom ratten, höhö :p
Väl där så möttes vi av en otroligt glad mamma-hund. Hon var hur glad som helst över att träffa mej igen sa EL - sötvovven!
Nellie var väldigt trött när vi kom dit, det var dom väl egentligen hela bunten. Dom hade varit vaken en del under natten så det var väl förståeligt att dom var trötta. 4 sov i valphagen och 2 under deras vardagsrumsbord. Självklart var Nellie en av dom som gömde sej under bordet (de har ett bord som det är kanske max en decimeters utrymme under). Fick plocka fram henne många många gånger för hon ville inte riktigt hälsa, hon orkade inte med det. Men hon var himlans goo när hon var i knät eller famnen - det diggade hon väldigt mycket. Men släppte man ner henne på golvet sprang hon och gömde sej fort som tusan :p Redan nu känner jag att jag älskar den hunden, redan innan hon ens är hemma hos mej.
Testade förresten halsband och koppel på henne för första gången igår också - behöver jag säga att det inte var uppskattat?! Jisses så sur och ledsen hon blev..
Knäppte kanske 100 kort på Nellie och det var hur många som helst som blev tokbra - känns väldigt bra må jag säga ;) Tack för lånet av kameran förresten K! :)
Skulle så gärna vilja visa upp dom här men jag har bestämt att jag inte ska göra det förrän hon är hemma hos mej. Så ni får hålla till godo :p
Jag och lillebror hade iallafall en toppendag i Gävle. Massa fika, gotta , shopping, skratt och mys. Tack för det, jag älskar dej lillebror <3

MMS:ade iallafall en bild på Nellie till min polares (även kallad chihuahua-experten och K) mamma AL som är helt till sej över att jag ska skaffa en liten vavva-valp. Dom har ju, som jag redan tidigare berättat, en chihuahua så det kanske har med det att göra :p Så att deras lilla donna får nån att leka med och smaka lite på :p Somsagt så hoppas jag verkligen att Nellie och deras donna kommer gå bra ihop, det vore minst sagt skönt! AL längtar iallafall tokmycket tills hon får träffa min Nellie och det gör mej så himla glad. Jisses så jag diggar den kvinnan ska ni veta! <3 Tror för övrigt att vi ska åka hoj upp och hälsa på henne/dom idag, eller om vi möts på halva vägen och tar en fika där, det är inte bestämt. Men det ska bli skönt, det var alldeles för länge sen nu tycker jag.

Lördagen var jag ju hem till familjen och käkade plankstek som sagt - hur underbart gott som helst. Som vanligt :p Annars har helgen bjudit på en del turbulens men ja, så kan det tydligen vara..

Näe, nu ska jag jobba. Helvetesdag idag, dom som planerar här har gett 5/7 agenter semester, fattar ni?! FEM av SJU! Idioti! Så det är minst sagt körigt idag, eller skulle vara om telefonerna fungerade. Ingen får nått samtal - hur underbart är inte det?! :p Hoppas dom inte får igång det på hela dagen - inte direkt så att man skulle klaga :p

Hörs lite senare. Ska ladda upp en bild på lite av det jag shoppade till Nellie igår tänkte jag, men det får bli lite senare som sagt :)


Kram
Johanna

Snabb uppdatering

Hejsan :)

Kikar bara in för att snabbt uppdatera innan jag ska sova. Dagen hos Nellie har varit grym, tokgrym och många fina kort blev det. Berättar mer om den i morgon för nu måste jag kasta mej i säng för att orka jobba i morgon :p

Godnatt :)


Kram
Johanna

Lördag - 22 dagar kvar

Hejsvejs :)

Hann inte med att skriva nått igår, körigt på jobbet och kvällen var rätt upptagen den med :p
Men en ny header har jag hunnit kasta ihop och slängt upp iallafall ;p

22 dagar kvar idag tills jag får hämta hem min lille Nellie. Jisses amalia så jag längtar efter henne! Samtidigt som jag är väldigt nervös, men det hör väl till gissar jag ;) Som jag skrev tidigare så ska jag ju dit i morgon och stilla min längtan lite. Ska bli så otroligt skönt att träffa henne. Ska låna med mej en kompis systemkamera så jag förhoppningsvis kan få några riktigt bra bilder. Vill ju ha en ny bakgrundsbild till telefon om inte annat :p På den jag har nu är hon 3 - 4 veckor tror jag :p Nu är hon ju 7 veckor - storjänta :D Så håll tummarna på att hon vill vara still iallafall någon sekund så man hinner knäppa nått :p

Ikväll ska jag hem till familjen och bli bjuden på mat. Plankstek - hur underbart gott som helst ska det bli :D Sen ska jag låna med mej bilen och lillebror hem :p Ska även hjälpa mamma att få igång sin nya telefon som jag gick och köpte till henne igår :)

Näe, nu ska jag slänga mej i soffan och kolla på ett avsnitt av Sex And The City, eller om det kanske blir två också - det vet man aldrig ;)

Hörs senare.


Kram
Johanna

RSS 2.0