Nellie-paket

Tjipptjopp :)

Det hjälper tydligen att klaga lite :p Inte långt efter att jag skrivit det förra inlägget pep det till i min telefon. SMS:et som anlände berättade att det minsann fanns ett paket att hämta ut på Coop. HAHA.


Fullsmockat paket :p


Nellie-paketet.
Koppel, halsband, borstar, klosax, regntäcke och lite annat smått och gott :)


För att ta vara på det underbara vädret så mycket som det bara är möjligt nu innan det blir pissväder så har jag tagit var chans jag fått idag att vara ute. På båda rasterna, förmiddag och eftermiddag, satt jag ute i parken med en kompis och gassade. Jag tog en promenad hem fram och tillbaka på lunchen. När jag slutat så cyklade jag hem för att sedan gå in på köpingen igen. Handlade och hämtade ut paket innan jag gick hemåt igen. Dyblöt av svett var jag när jag klev innanför dörren här hemma, men vad gör det liksom?! :p
När jag kom hem käkade jag lite jordgubbar och sen tog jag med mej boken och gick ut igen och satte mej på bänken. Väldigt skönt till en början, dock började det helt plötsligt blåsa väldigt mycket så då var det bara att gå in..

Helt otroligt underbar har dessa soliga dagar varit. Jag hoppas verkligen att vädret ändras till det bättre i helgen (mulet och regn just nu) om inte annat så hoppas jag att solen snart kommer tillbaka! Och ja, jag vet att jag tjatar om vädret och hur underbart det är. Men det är helt sjukt. Jag älskar verkligen detta väder! Jag blir alldeles till mej. Det spelar liksom ingen roll att det är en del i mitt liv som inte riktigt är som det ska och att jag inte mår så bra alla gånger, det göms liksom undan på nått vis när solen värmer.


Satt ute på bänken ikväll och hade det jäkligt gött i solen. Sommarklänning!

Nu är det dags att sova om man ska ha nån chans att vara pigg i morgon. Vilket läre behövas när man jobbar på ett företag där de inte är världsbäst på att planera..

Godnatt :)


Kram
Johanna

Jobb i finvädret

Hej :)

Vi har haft helt galet fint väder här de senaste dagarna. 25 - 30 grader varmt hela dagarna. Helt underbart. Jag älskar sommaren, det är den absolut bästa årstiden! Tänk att få ha sommar 11-1. 11 månader sommar och en månad vinter bara för att bryta av lite och uppskatta sommaren ännu mer. Det vore min dröm! :)
Igår satt jag ute i solen och stekte och hade det otroligt bra hela kvällen. Det är livet det tametusan. Bara min svarta skönhet som saknades :p

Dock kommer regnet tillbaka redan i morgon. Så fruktansvärt tråkigt! Som det ser ut nu så kommer det regna konstant i typ två veckor framöver.

Var iväg och kikade på transportbur igår iallafall. Till en början var jag som sagt inte alls såld på den dom hade där, men nu är jag det. Chihuahua-experten övertalade mej som det verkar :p Så nästa vecka blir det inköp. Hon kommer få det riktigt bra i den under våra bilresor :)

Förresten så har jag inte fått Nellie-paketet än heller, inget av dom paket jag väntar på. Trodde ett av dom skulle komma senast igår men icke. Tittar man spårningsnumret står det bara att den är påväg typ, dock verkar den vara fast 20 mil härifrån. Tröttsamt!

Just nu sitter jag och längtar som en tok till på Söndag. Då ska jag ta med mej min lillebror och åka och hälsa på min Nellie. UNDERBART! <3

Näe, dags att jobba vidare..
"Välkommen till ...... Kundtjänst, Johanna".

Hoppas ni får en fin dag och att ni som kan tar vara på solen och toknjuter!


Kram
Johanna

Bloggdesign

Godkväll :)

Som ni ser håller jag på att ändrar bloggdesignen lite. Inte alls klar men man hinner inte alltför mycket mellan samtalen på jobbet :p
Kanske har missat att nämna det - jag jobbar som kundtjänstmedarbetare för ett rätt stort företag. Sitter med andra ord och svarar i telefon helaste dagarna :p Inte många andetag mellan samtalen när det är som värst.
Just nu i semestertider är det gräsligt, dåligt bemannat och folket har inte tagit semester än. Eller inte fattat att dom ska ta det, jag vet inte. Men ringer som tusan gör det iallafall.

Jag kom precis hem iallafall, har varit till en kompis och käkat en glass. Himlans trevligt och himlans gott :) Vädret just nu är ju helt gudomligt, tänk om man kunde få ha det såhär föralltid - hur underbart vore inte det?! Men redan till helgen kommer regnet tillbaka, det förbannade jävla skitregnet. BLÄ!

I morgon ska jag ta med mej min chihuahua-expert och kika på transportbur. Var dit och kikade idag men jag vet inte om jag var så såld på den dom hade så då tänkte jag att han som har en chihuahua redan (och haft så  i 9 år) skulle få följa med och säga vad han tycker. Branog tokcoolt förresten, han och hans familjs chihuahua är född på exakt samma dag som Nellie - bara 9 år tidigare :D Jag hoppas verkligen på att det betyder att dom kommer gå tokbra ihop, min Nellie och deras lilla sötdonna! :) Det var ju faktiskt hon som fick mej att bestämma mej för en renrasig långhårig chihuahua, gojänta :)

Näe, nu ska jag ta och borsta tänderna och krypa ner i sängen. Det är rätt varmt här inne nu då solen legat på hela dagen så vi får väl se hur det går att somna :p



Godnatt-kram
Johanna

Godmorgon.

Godmorgon :)

26 dagar kvar. Aaahh. Jag vill ha henne här hos mej, nu! Min svarta skönhet <3

Har typ precis klivit upp. Riktigt trött och totalt opepp på att jobba. Kan det bara inte bli semester snart?! Eller varför inte på en gång?!

Sitter och kikar på SYTYCD nu. So You Think You Can Dance - behöver man säga mer? :D Man får ju verkligen sej ett par riktigt goda skratt, jisses vad vissa människor skämmer ut sej - helt frivilligt dessutom. Meen, det finns en del guldklimpar också som väger upp det om jag säger så :p Toppenprogram!

Aja, dags att bita i det sura äpplet och göra sej klar tror jag. Vore ju dumt om man kom för sent liksom :p

Hörs.


Kram
Johanna

27 dagar kvar

Hejsan :)

Har sedan flera veckor tillbaka haft en nedräkningswidget på min telefon. Idag berättar den att det är 27 dagar kvar - har jag nämnt att jag längtar?! :p 27 dagar, hon är fan snart hos mej, det kommer gå riktigt fort. 19 jobbdagar kvar tills min semester och Nellies ankomst. Aaaahh! Det som är lite tråkigt är ju att semestern antagligen kommer gå sjutton gånger så snabbt. Fyfan! Mer semester åt folket ffs :p

Idag pratade jag med EL (Nellies nuvarande ägare) och bestämde att jag ska komma och hälsa på på Söndag. Looooovely! Ska bli helt otroligt härligt att få träffa min lilla skönhet igen!
Tar nog med mej lillebror som det verkar och ser ut just nu. Underbart med syskondag - det gillar vi! <3

Det var först tänkt att vi skulle åka på Lördag men då min kära moder jobbar då så hade vi ingen bil att låna och utan bil blir det svårt att ta sej dit :p Så då var det bara att ändra planerna till Söndag, men det gick ju lika bra det :) Måste springa ner i tvättstugan och ändra tvättid också då den är bokad till Söndag även den.

I morgon eller på Onsdag kommer nog ett av mina paket som jag beställde förra veckan. Proppfull med grejer till Nellie - kul ju :) Det andra paketet verkar ta längre tid, men det hinner nog komma det med. Biler kommer självklart såsnart grejerna kommit :) Bilder på Nellie får ni vänta på tills hon är hos mej - den som väntar på nått gott ni vet ;)

Såg förövrigt på blocket idag att Nellies syskon var ute på en förnyad annons. 3 av 6 är nu kvar. Jag hoppas verkligen att dom kommer till braa hem. Jag håller tummarna :) Dom är ju bara för söta.

Ikväll har jag inte gjort ett dugg, haft soffmys med mej själv framför SATC :D Himlans skönt det med emellanåt, och SATC är ju verkligen en av de bästa serierna som någonsin gjorts!

Nu ska jag nog gå och sova tror jag, börjar bli trött och då det är så jäkla mycket att göra på jobbet skadar det inte att vara lite extra pigg. Eller ja, öka chansen till att vara det iallafall :p Bäddade rent i sängen idag så det ska bli riktigt jäkla tokskönt att lägga sej - älska nybäddat!


Vi hörs.

Kram
Johanna

Första inlägget

Hej :)

I denna blogg kommer ni få följa mej och min hund Nellie i vår vardag.
Nellie är en svartvit chihuahua - världens finaste! <3
Jag har inte hämtat henne än utan kommer göra det den 24 Juli - om ni bara visste hur mycket jag längtar.
Fram till den 24:e kommer ni alltså få följa endast mej i mina förberedelser för hennes ankomst med allt vad det innebär.

Anyway, fler och mer informativa inlägg kommer att komma upp.


Kram
Johanna

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0