Vi lever

Vi lever och mår hur bra som helst. Vardagen traskar på i ilfart.
Det är dock så mycket annat att tänka på just nu och så mycket som händer så bloggen hamnar lite på sidan.

Men jag lovar att snart vara i gång igen :)
Dendär bildbomben kommer snart också, bara jag fått in alla bilder på datorn :)

Bjuder på två bilder så länge som jag hittade på datorn nu :)





Long time no seee!

Goddagens.

Tänkte chocka med ett litet inlägg :p

Dagarna rullar på utan problem vilket gör att bloggen glöms bort lite, man njuter liksom av tillvaron istället bara.. Vi leker, busar och myser hela tiden :) Och när man nu jobbar blir det ännu viktigare att ta vara på kvällarna med henne.
På jobbet är det förövrigt typ kaos, ringer som tusan dagarna igenom.

Det går iallafall hur bra som helst med Nellie, klart hon hittar på en del bus och hyss men vilken valp gör inte det liksom?! :p
Valpkursen går det också bra på, framstegen är just nu enorma. Spårning hade vi igår och det gick väl inte så bra direkt, dels var det kallt och blött i gräset (eftersom att det spöregnat hela dagen) och sen fattade hon inte riktigt vitsen med det det var tänkt att hon skulle göra.
Näe, inget för henne tänkte hon och sket blanka fan i att lukta efter nått :p

Näe, dags att jobba vidare..

Ha det bra tills jag skriver igen ;)

Tänkte faktiskt försöka lägga in några bilder senare så ni får se hur stoor hon har blivit gojänta! :)

Länge sen..

Godmorgon :)

Nu var det väldigt länge sen jag skrev nått här. Vi har haft massa annat att stå i jag och Nellie så det har blivit att bloggen har fått klivit lite åt sidan :p

Allt går iallafall hur bra som helst. Nellie är hur duktig som helst när det gäller att vara själv hemma när jag jobbar.
Dock är jag sjuk just nu så jag har varit hemma helg + mån, tis och ons. Så det kommer bli ovant för oss båda när det är dags att återgå till vardagen men det ska nog gå det med :)

I Fredags var hon hos mina föräldrar och busade hela dagen medans jag jobbade. Hon hade det verkligen superbra och levde livet. Och jag tror även att mina föräldrar hade det väldigt bra ;) Dock insåg Nellie när hon kom hem igen att hon faktiskt hade saknat mej, satan så glad hon var. Aldrig sett henne sådär glad någon gång, sötjänta :)
Känns så skönt att veta att hon kan vara där utan problem :)

Valpkurs i måndags igen och det gick verkligen över förväntan.
Det som fortfarande är lite problematiskt är att hon vägrar hälsa på nya människor, hon går inte fram utan gömmer sej och småfnyser/skäller/låter konstigt :p Men ja, det ska vi försöka öva bort :)
Kontakt som vi fick i läxa att öva gick sådär när vi övade hemma men helt plötsligt på kursen efter halva varvet så fattade hon galoppen och hade kontakt hela tiden. Så otroligt duktig och så roligt att se när poletten trillade ner :p
Till nästa gång ska vi öva lite inkallning, vilket har gått problemfritt för oss fram till för någon dag sedan. Då hon helt plötsligt tvärslutade lyssna på mej och kommer inte alls in när man ropar längre så nu är det koppel som gäller tills hon fattar hur hon ska bete sej. Ska därför bli skönt att få lite tips nästa gång :)
Vi ska även ut i skogen jag och Nellie, det tipset fick jag när jag frågade i Måndags. Ut i skogen och göm dej om hon skiter i dej så förstår hon sen att det inte lönar sej. Så det ska vi försöka testa i helgen :)

Näe, nu ska jag ta med mej Nellie och krypa ner i soffan och mysa lite :)

Ha en fin dag.

RSS 2.0