Bad och kattlek

Hejsvejs :)

Igår var jag hem till mina föräldrar och blev bjuden på min absoluta favoriträtt. Ättikstark dillsås, fläsklägg och potatis. Det bästa som finns ska ni veta ;)
Efter maten skjutsade mamma mej och min lillebror så vi fick bada. Första doppet för mej i år - hur skönt som helst var det :) Nellie var hemma med min pappa och busade med sin nyfunna vän - en av våra kattungar. Det hade gått hur bra som helst och dom hade haft det riktigt roligt :)

Inatt sov Nellie hela natten, från elva till åtta. Ingen present hade jag när jag vaknade heller men det var riktigt bråttom ut direkt när jag slagit upp ögonen ska ni veta :p Var bara att kasta på sej kläderna och springa ner för trapporna. Men hann, det gjorde jag :) Vi brukar ju alltid gå ut en gång vid tre-fyra men inatt skippade vi det och det gick ju bra :)

Idag har jag tvättstugan så jag springer upp och ner till den, Nellie får inte följa varje gång vilket hon accpeterar utan problem, men när man kommer in igen kan jag säga att man har en gladrumpa efter sej :p

Jag hoppas att väderguden vill oss väl kommande vecka för jag vill ha sol och finväder så att man kan bada. Så kanske Nellie vill premiärbada småtassarna lite också :) Just nu är det gått och tråkigt och regnar nog också och det har gjort det hela hela helgen, så otroligt tråkigt. Näe, finväder vill vi ha till veckan nu!

Näe, dags att springa ner igen.

Ha det finfint :)

Kommentarer
Postat av: Cozmos

Hej Nellie!

Vad roligt att läsa din block. Jag är din bror "Morris" som nu heter Cozmos. Jag bor i Falun. Du är så fin på bilderna. Det syns att vi är syskon. Vad otäckt att du fått ett getingstick. Tur att det gick bra!

Många varma tassar Cozmos

2011-08-08 @ 12:34:22
Postat av: Elin Gabriella - Mops & chihuahua

Tvättstugan är bästa ensamhetsträningen :)



Kram!

2011-08-08 @ 22:36:41
URL: http://elingabriella.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0